קושי בהתאוששות לאחר מאמץ

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

12/10/2017 | 18:26 | מאת: יניר

אני בן 25, עוסק בכדורגל בליגה נמוכה, מתאמן 4 אימונים בשבוע. בחודשים האחרונים אני מרגיש קושי בהתאוששות של השרירים בין האימונים, ונטייה לפציעות חוזרות ונשנות. ההרגשה שלי שהרגליים תפוסות באופן תמידי גם לאחר מנוחה של מספר ימים ללא אימונים. אציין שהתזונה שלי מוקפדת ומאוזנת, ולא נמצאו חסרים בבדיקות דם. אשמח לדעת ממה זה עלול לנבוע? והאם יש תוסף תזונה שיכול להאיץ את תהליך ההתאוששות? תודה

שלום יניר, יש לפנות לבדיקה על מנת לתת המלצות. יתכן חסרים שלא נלקחו בבדיקות שגרתיות (מגנזיום? B12? תפקודי תריס?) יתכן גם שנובע מאימון יתר. קשה לדעת ללא בדיקה. ממליצה לך לפנות לרופא ספורט. בהצלחה

מנהלי פורום ראומטולוגיה