אצבעות יד נפוחות

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

17/04/2010 | 23:26 | מאת: ענת

שלום, אני מקווה שאני בפורום הנכון. אימי בת 65 ובריאה, היום בבוקר התנפחו לה כל האצבעות בשתי הידיים ואין לנו מושג מה הסיבה. היא הרגישה טוב חוץ מהאצבעות שנראו נורא, היא עשתה הליכה ברגל וחזרה כך לקראת ערב ירדה הנפיחות ביד שמאל ונשארה עד לשעה זו ביד ימין. מה יכולה להיות הסיבה לכך? האם יש קשר ללב כיון ואתמול היא קיבלה בשורה לא טובה שדי השפיעה עליה לרעה. תודה.

נפיחות שמגיע מהר וחולפת מהר עלולה להיות תגובה אלרגית כמו אורטיקריה. יש להתייעץ גם עם אימונולוג וגם אם ראומטולוג

מנהלי פורום ראומטולוגיה