אסטו

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

15/10/2013 | 07:56 | מאת: שירלי

שלום ד"ר אני בתחילת הריון שהושג בהפריה חוץ גופית (כנראה תאומים) ולוקחת חצי אסטו 10 שלוש פעמים בשבוע. האם זה מסוכן או שאני יכולה להיות רגועה ולהמשיך במינון זה? הכוונה 5 מ"ג 3 פעמים בשבוע.

באופן כללי, ניתן להשתמש בתרופות מסוג זה בזמן ההריון במידה וקיימת התוויה רפואית ברורה של הרופא המטפל שלך. אני מציעה שתגיעי לייעוץ מסודר במסגרת המרפאה הטרטולוגית - ייעוץ תרופתי בהריון במרכז לבריאות האישה בבי"ח ליס, בטלפון: 03-6974000

מנהל פורום תרופות בהריון