מתוטרקסאט לRA והריון

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

22/09/2013 | 13:32 | מאת: כתומתי

שלום, אני עם RA מטופלת במתוטרקסאט במינון שהופחת לאחרונה ל12.5 מ"ג אחת ל3 שבועות. גילית שאני בהריון, שבוע 5+1. כבר שבוע מאז גילוי ההריון שאני לוקחת חומצה פולית 5 מ"ג בהוראת הרופא. מעוניינת לדעת מה הסיכון למומים עובריים מאחר ויש לי ילדים בריאים בבית ולא מעוניינת לקחת סיכונים מיותרים.

שלום לצורך היעוץ נידרש מידע נוסף, כמו זמני נטילת התרופה ביחס למחזור הוסתי האחרון והמינון הניתן בכל שבוע. מציעה שתגיעי ליעוץ טרטולוגי בסודר במסגרת המרפאה ליעוץ תרופתי בהריון באיכילוב טל לקביעת תורים: 03-6974000 בברכה, ד"ר קליגר חגית

מנהל פורום תרופות בהריון