אומגה 3

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

21/04/2013 | 22:28 | מאת: מימי

שלום וברכה אשמח למענה לשאלותיי, אני נמצאת כרגע בחודש הרביעי להיריון ואני שומעת הרבה שכדאי מאוד לצרוך אומגה 3 ושהדבר חשוב להתפתחות העובר, שאלתי היא כיצד ניתן לצרוך זאת(באיזה כדורים מדובר וכד') והאם יש צורך במרשם רופא לשם כך? בנוסף לכך רופא הנשים נתן לי מרשם לכדורים בשם "פרנטאל" שהם בעצם תוסף ויטמינים ומינרלים. הכדורים גדולים מאוד ואפילו ענקיים, ובליעתם מקשה עליי מאוד, ויש להם גם טעם לוואי נוראי, כך שכל בליעה היא פשוט לא נעימה, האם יש משהו אחר במקום, קטן יותר? בתודה מראש ובברכה

לא נדרש מרשם כלשהו לרכישת כדורי אומגה 3. ניתן ליטול חומצה פולית + כדור ברזל ( כל אחד מהם לחוד) במקום כדור פרנטל. ניתן גם להתייעץ על הרוקח לגבי תחליף שקל יותר לבליעה.

מנהל פורום תרופות בהריון