תרופות ותופעות לוואי ארוכות טווח

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

21/01/2013 | 21:26 | מאת: ליאת

אני בת 29 ועוברת 4 חודשים טיפולי פוריות בשל ספירת זרע נמוכה אני לקחתי. מהפיורגון. אורגלוטרן אורביטל קרינון אנדומטרין ברצוני לדעת מה אסור ומה בזמן שאני לוקחת את התרופות הללו האם אסור לאוכל עם האשליות מהם תופעות של שימוש ממושך התרופות הללו והאם רצוי לעשות בדיקות תיפקודו כבד ועליית ואילו בדיקות צריך. ומה עוד עלי לדעת על השימוש בתרופות הללו

ליאת, אני ממליצה שתיפני לקבל יעוץ במסגרת מרפאת פיריון. בברכה ד"ר חגית קליגר

מנהל פורום תרופות בהריון