דאגה

דיון מתוך פורום  גריאטריה

30/01/2015 | 21:55 | מאת: מידן

שלום אבי בן 80 הוא עבר לפני 9 שבועות ניתוח בהרדמה מלאה. ואחרי שבוע ניתוח בדיקה אנדוסקופית דרכי עיכול עליונות. הוא הקפיד לקחת בוקר וערב כדורים מתוך קופסת תרופות מסודרת שבועית שמכינים לו. ביום רביעי הייתי אצלו והבוקר שישי וגיליתי שהוא לא לקח כדורים ד -ערב ה -בוקר וגם ה- בערב. ! שאלתי מה קרה הוא אמר שהוא בטוח שלקח! האתי לו שהקופסאות מלאות! זו פעם ראשונה אבל אני מודאג מאוד מתשובתו. היה לפני מספר שנים אירוע מוחי קל. ויש לו בעיות זכרון קלות בהווה לגבי העבר הוא זוכר די טוב עבר רחוק זוכר די טוב.אפילו ביום ה דיבר על עבר רחוק. האם יש סיבה לדאגה? מה לעשות?

30/01/2015 | 23:36 | מאת: אילן שפר

לדבריך ידוע אצל אביך על ירידה בזיכרון לטווח קצר,בהתחשב בכך שגם להרדמות מלאות עלולות להיות השפעה על מצב קוגניטיבי, אני חושב שיש מקום לביצוע הערכה קוגנטיבית של אביך אצל פסיכוגריאטר.

מנהל פורום גריאטריה