דנמציה

דיון מתוך פורום  גריאטריה

17/03/2009 | 18:45 | מאת: liz

יש לי אח עם תסמונת דאון שלאחרונה הוא סובל מדנציה יש המלצה לטיפול בתרופה שנקראת ממוקס,האם זה יעוזר אשמח לקבל תגובה

20/03/2009 | 16:28 | מאת: אילן שפר

ליז שלום ממוקס היא אחת התרופות לטיפול בדמנציה, עד כמה ולמשך כמה זמן תעזור התרופה בטיפול באחיך, קשה לצפות מראש, גם משום שמדובר בטיפול במנגנון מסויים הקשור לדמנציה והוא אינו היחיד. היות שת. הלוואי של התרופה מועטות יחסית, כדאי אולי לנסות את הטיפול המוצע ואז להחליט לגבי ההמשך. הרבה בריאות ובהצלחה.

מנהל פורום גריאטריה