הפסקת פלביקס לצורך עקירת שיניים

דיון מתוך פורום  גריאטריה

05/11/2013 | 20:45 | מאת: מיכל

שלום רב, אבי בן 95 מקבל על בסיס יומי את התרופות: בפלביקס, אנלדקס, קאדקס, סודיום, ציפרלקס. זאת לאחר אירוע מוחי שעבר בדצמ. 2012. מצבו יציב. הוא עומד לעבור עקירת שתי שיניים (עקירה רגילה). הרופא ביקש להפסיק את מתן הפלביקס 7 ימים לפני העקירה. אני מבינה את הדרישה. אך האם 7 ימים אינם טווח גדול מידי? האם לא רצוי פחות ימים על מנת שלא לסכנו באירוע נוסף חלילה? אנא תשובתך בדחיפות. תודה, מיכל

21/12/2013 | 12:59 | מאת: אילן שפר

זו החלטה רפואית, אני מניח שאת יכולה להתיעץ עם נוירולוג בגלל שהרקע ללקיחת הפלביקס הוא ארוע מוחי.

מנהל פורום גריאטריה