דלקת ריאות עם דימנסיה

דיון מתוך פורום  גריאטריה

23/08/2013 | 19:35 | מאת: אלעזר

אבי חולה בדימנסיה פיתח השבוע דלקת ריאות . הוא העלה חום . לא הגיב ולא הצליח לפתוח את הפה לשתות או לאכול. שבועיים קודם היה מאושפז עקב המוגלובין נמוך(7) וקיבל מנות דם . טענו שיש דימום בקיבה אך לא עשו דבר בשל מצבו. כיום הוא מאושפז לא מגיב לצלילים לא מזיז אברים ולא פוקח עיניים. מזינים בזונדה מקבל חמצן . ופיתח דלקת בכליות. האם יש לכם ידע הכוונה לתת לנו? הרופאים רוצים להעבירו למוסד גריאטרי מורכב בשל מצבו. יש לו מטפל 24/7 . אשמח להכוונה האם יש אפשרות לשיפור . איפה ניתן ללמוד עוד על המצב תודה

24/08/2013 | 19:54 | מאת: אילן שפר

אלעזר שלום האם יש אפשרות לשיפור? לא ברור. ממה שאתה כותב אביך סובל ממספר מחלות במערכות גוף מרכזיות, מה עוד שגם לפני דלקת הריאות לא היה אדם בריא.הוא כרגע מקבל מה שנקרא טיפול תומך ובמצבים כאלה זה בדרך כלל הטיפול היחיד שניתן לתת, אפשר לתת אותו במוסד סיעודי/סיעודי מורכב או גם בבית אם אתה מוכן לקחת זאת על עצמך. אם אתה בכל זאת מעוניין בחוות דעת רפואית נוספת של רופא אתה זכאי כמובן לעשות זאת.

מנהל פורום גריאטריה