שינויים בהתנהגות

דיון מתוך פורום  גריאטריה

10/10/2012 | 20:18 | מאת: מרים

לאחרונה אנחנו חווים שינויים מאוד משמעותיים בהתנהגות של אמנו, השינויים מתבטאים ברגישות יתר בשיחה עימה גם בשיחות פנים אל פנים וגם בשיחות טלפוניות , המלוות לעיתים בבכי, סוג של חשבון נפש ונבירה בעבר, דאגנות יתרה, רגזנות ושכחה נוטלת תרופות למניעת לחץ דם גבוה- דיזותיאזיד, ודרלין, ועוד סוג סוג של טיפות עינים לטיפול בגלאוקומה. אימי אישה עצמית , המנהלת את משק הבית באופן עצמאי. אנו חושבים שקיים קשר בין התרופות אותם היא נוטלת לבין השינויים בהתנהגות , נשמח לקבל חוו"ד, ואו כיוונים לבדיקה. תודה מרים

10/10/2012 | 22:13 | מאת: אילן שפר

מרים שלום על פניו לא נראה שיש קשר בין התרופות שציינת לשינויים בהתנהגותה של אימך, אני מניח שאלה גם לא תרופות חדשות עבורה. אני מציע בשלב ראשון שתיגש לרופא המשפחה שלה כדי לראות אילו בדיקות כדאי לבצע.

מנהל פורום גריאטריה