התכווצויות בגוף וחריקות שיניים סיוע בבקשה

דיון מתוך פורום  גריאטריה

26/09/2012 | 21:18 | מאת: מוטי

אמא שלי סיעודית בת 88 מתניידת בעזרת כסא גלגלים.יש לה התכווצויות בגוף , זה נראה בידיים בפה כולל חריקות שיניים וברגליים התכווצויות, הבדיקות על פי רופא המשפחה טובות מאוד. אמא מקבלת תרופות-aceosel 300mg ,טריטס 5 , מקבלת b12 ' ויטה קל פלוס d 'ופעמיים ביום מגנזיום דיספןרל. אמא מטופלת גם עקב פצא לחץ בישבן. מנסים לתת לאמא לשתות ונראה כי גם הפה ניסגר לפעמים מההתכווצויות.תודה ושנה טובה, מוטי. על פי בדיקות שערכתי באינטרנט - דובר שם על חוסר איזון בין מלחים? חוסר בויטמין e ' ( מה זה כדורי לדופ )?

04/10/2012 | 15:55 | מאת: אילן שפר

מוטי שלום לא כתבת על מחלות ממנה סובלת אימך, על פי מה שאתה מתאר מדובר באיזשהו ליקוי נוירולוגי, האם היא נבדקה ע"י נוירולוג? ממתי ההתכוצויות האלה? חוסר איזון בין מלחים לא בהכרח יגרום להתכוצויות כאלה, חוסר מלחים כמו מגנזיום עלול לעשות זאת אך אתה כותב שהיא מקבלת מגנזיום כנראה מהסיבה הזאת וזה לא ממש עוזר.בכל מקרה אני מציע לפנות ליעוץ נוירולוגי אם לא נעשה כזה עד היום.

מנהל פורום גריאטריה