דמנסיה

דיון מתוך פורום  גריאטריה

21/11/2011 | 19:57 | מאת: חי

אבי, בן 95, נמצא בבית אבות פרטי במחלקה סיעודית,מתהלך בעזרת הליכון, אוריינטציה משובשת וזקוק לעזרה ברחצה (מוגדר כדימנטי).האם משרד הבריאות עוזר בתשלום/כח עזר בכל מקרה או שתלוי איזה בית אבות. תודה.

22/11/2011 | 16:45 | מאת: אילן שפר

חי שלום מטופל שהוגדר כחולה סיעודי או תשוש נפש על ידי צוות לשכת הבריאות, וזקוק לאשפוז בבית חולים סיעודי / לתשושי נפש, זכאי לקבל סיוע במימון האישפוז ממשרד הבריאות ("קוד") בתנאים שנקבעו בנוהל אשפוז חולים סיעודיים שפורסם על ידי משרד הבריאות. באתר משרד הבריאות תוכל למצוא את רשימת המוסדות המורשים לאשפז מטופלים שזכאים לקוד המדובר.מצורף הקישורhttp://www.old.health.gov.il/units/pharmacy/institution/inst_castom_out.asp

מנהל פורום גריאטריה