אי הזדקנות?

דיון מתוך פורום  גריאטריה

21/10/2011 | 00:22 | מאת: משה

שלום, אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון. ברצוני להעלות שאלה קצת יוצאת דופן, אני מניח. קרוב משפחה שלי הוא אדם בשנות החמישים לחייו, הוא סובל מפיגור קל ומבנה גופו ילדי במה היבטים: ראשית שער ראשו כלל לא האפיר, והוא נראה ממש כמו של בחור צעיר. שנית, מעולם לא צמח לו שיער פנים ולכן הוא לא מתגלח (יש לו כמובן גבות ושיער בשאר הגוף, אך מעט). שלישית, הוא נמוך מאוד, בערך כמו ילד בכיתה ה', אך לא נראה כמו גמד, אלא יותר כאדם לא מפותח. רציתי לדעת אם תופעות שכאלה עשויות להעיד על על תהליך הזדקנות מואט? תודה רבה.

21/10/2011 | 08:47 | מאת: אילן שפר

משה שלום שאלה מעניינת אך איני יודע את התשובה, אם איני טועה, ליקוי בהתפתחות הגוף אינו בהכרח קשור לתהליך ההזדקנות. אני מציע שתפנה את השאלה לפורום שעוסק בגנטיקה או אולי בהפרעות התפתחות.

מנהל פורום גריאטריה