אחרי אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  גריאטריה

25/03/2011 | 19:02 | מאת: דורית

שלום לך, אני כותבת פה פעם ראשונה. אבי שהיה אדם בריא ופעיל עבר אירוע מוחי ומאושפז בבי"ח. כרגע הוא נעזר חלקית במסיכת חמצן, מחובר לקטטר וזונדה. יש לו פירפורים בלב והוא מדבר מעט ובאופן לא ברור. אחרי האירוע הוא כבר דיבר יותר טוב ועכשיו יש רגרסיה בדיבור. ביה"ח רוצה להוציא אותו משם ואני מבולבלת וחסרת אונים. האם ניתן להוציא מביה"ח אדם במצבו? לאן? האם העברה שלו למקום סיעודי תסתום את הגולל על שיקומו? האם זה האינטרס של בית החולים אבל לא לטובתו? מה עושים עכשיו? במי נעזרים? אני מתנצלת על ריבוי השאלות אבל הן באות מתוך תחושה של חוסר אונים....אודה על כל עזרה וייעוץ.

26/03/2011 | 23:48 | מאת: אילן שפר

דורית שלום את מתארת מצב מורכב והרבה מאוד שאלות אני מבין את חוסר האונים אבל לא ניתן לתת יעוץ כל כך מפורט במסגרת הפורום. אני מאמין שהצוות הרפואי והעובדת הסוציאלית בבית החולים יוכלו לכוון אותך. אילן שפר. www.ilanshefer.co.il

30/03/2011 | 11:33 | מאת: חיה

אתר בגילנו הקים מרכז ייעוץ מקצועי לטובת הגולשים, תוכלי לקבל מענה מיידי בטלפון 057-4000222, צוות של עובדים סוציאלים יוכל לתת לך מענה בכל מה שנוגע לאביך. השירות ניתן לגולשים ללא תשלום כמובן.

מנהל פורום גריאטריה