חוק סיעוד

דיון מתוך פורום  גריאטריה

26/07/2009 | 22:47 | מאת: גילגול

האם לפי חוק סיעוד, ניתן לקבל נקודות זיכוי על רקע תשישות נפשית? חוסר הסתגלות לאחר מות בן זוג? האם קיימים גם מקרים חריגים בהם מאושר עובד זר לקשישים שאינם מקבלים את הניקוד הנדרש? מהם?

03/08/2009 | 02:40 | מאת: אילן שפר

גילגול שלום תשישות נפשית יכולה להקנות נקודות זיכוי בחוק סיעוד, תשוש נפש שזקוק להשגחה במשך 24 שעות משום שהוא מסכן את עצמו (אם היו מקרים שהלך לאיבוד או שכח לדוגמא גז דלוק) זכאי אפילו לניקוד מלא. חוסר הסתגלות אינה מקנה כל נקודה, באשר למקרים חריגים, קיימים כללים מסויימים אולם לידיעתי כל מקרה גם נשקל לגופו, למידע נוסף כנס לקישור הבא: http://www.moital.gov.il/NR/exeres/ADD9C3AC-FA3F-460F-97E6-3ACA31BF5EDA.htm בהצלחה

מנהל פורום גריאטריה