התייעצות עם רופא גריאטאי המנעות מאכילה לאחר ארוע מוחי

דיון מתוך פורום  גריאטריה

27/05/2020 | 20:56 | מאת: שרון

שלום,אמי עברה 2 ארועים מוחיים בהפרש של חודש, זה התחיל לפני 4 חודשים , כמות המזון שאוכלת מאוד הצטמצמה, היא כבר 3 ימים אחרי שחרור משיקום ואוכלת 2-3 ביסים בממוצע בארוחה ולעיתים מסרבת לאכול כך היה גם בשיקום או לעיתים אכלה עוד כמה ביסים. היא אומרת שנגעלת מאוכל (גם ממאכלים שפעם אהבה) נרתעת כעת,מרוב המזונות גם רך וגם קשה, או טוענת שיש לה בחילה, אגב הועברה לפני שבוע וחצי למזון מוצק לבקשתה ובאישור קלינאית תקשורת אך גם לפני כן נרתעה ממזון. בחודש האחרון הקיאה פעמיים שלוש.היא חלשה אך מסרבת לאכול.כבר שבוע משלשלת. אני פונה אליך כי זה לא הראה וירוס, אולי משהו שקשור לאירוע מוחי עצמו. מה עדויות להיות הסיבות? מה ניתן לעשות איזה בעל מקצועי יכול לסייע

אמא צריכה לעבור הערכה מקפת, הן רפואית, ןהן נפשית, על מנת לזהות את הגורם לתופעות שאת מתארת. הייתי ממליץ שתפני לצורך כך להערכה על ידי גריאטר

מנהל פורום גריאטריה