הסתגרות מרצון בבית של אשה

דיון מתוך פורום  גריאטריה

19/02/2020 | 15:06 | מאת: גור

מכרה בת 75 שמזה שנה מסתגרת בביתה. לא יוצאת כלל. ניזונה אך ורק מאנשור.בדיקות רפואיות לפני חצי שנה היו תקינות. מקבלת כנראה תרופה נגד דכאון.מסרבת לצאת לביקור רופא. רופאת המשפחה לא מודעת למצבה.האם אנשור לאורך זמן מספיק לתת את כל המרכיבים הנדרשים. כיצד היית מציע לפעול(ילדיה לא מתגוררים בארץ)

שלום רב, אנשור במידה וניתן במינון מתאים, יכול לתת מענה מתאים לצרכים התזונתיים של החולה! בכל מקרה רצוי לערב דיאטקנית! כמו כן הייתי מציע, שגריאטר יערוך ביקור בביתה של החולה, לצורך הערכת מצב והחלטה טיפולית!

מנהל פורום גריאטריה