דכאון לחץ חרדה. בבית בחוץ

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

29/08/2016 | 11:57 | מאת: מיקי.

שלום. יש לי דכאון בגלל יחסים עם אישתי יש לי לחץ וחרדה למשל בים או בריכה אם צריך לשמור על הילדים וזה גורם לי להרגיש עייף בסוף היום. אנשים שקרובים אלי אומרים לי שאני בחרדה יותר מהנורמלי. גם אני מתעצבן בקלות שגורם לי לקלקול היחסים בבית ובחוץ. האם אתה יכול להמליץ על תרופה שתרגיע אותי לא הייתי רוצה שהתרופה תגרום לי לחולשה עייפות או טשטוש תודה רבה

30/08/2016 | 21:27 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, באופן כללי כאשר מדובר בחרדה, הטיפול התרופתי המומלץ הוא בתרופות נוגדות חרדה כגון ציפלרקס, פרוזאק ודומות אחרות. התרופות לא גורמות בדרך כלל לעייפות וחולשה וגם לא פוגעת בערנות. חשוב לציין כי לא ניתן במסגרת הפורום לאבחן את הבעיה שממנה אתה סובל ולכן הצעד הראשון לקבלת הטיפול הוא אבחון ע"י איש מקצוע, עדיף פסיכיאטר.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול