טיפול יום פסיכיאטרי| באיזה מצבים והאם כדאי

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

12/07/2016 | 17:21 | מאת: מתלבט

לגבי טיפול יום פסיכיאטרי/או אשפוז יום פסיכיאטרי, באיזה מצבים זה ניתן והאם כדאי ללכת על זה כשזה יותר אפקטיבי לדיכאון לפני שעושים טיפול בECT? מתי כדאי ללכת על זה ובאיזה מצבים זה מתאפשר ומקבלים מטופלים? זה אפקטיבי בדיכאון עמיד, בבקשה כל אינפורמציה תעזור בנושא.

17/07/2016 | 19:50 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, מסגרת אשפוז יום הינה מסגרת שבה מתאפשר טיפול רב מקצועי ומעקב אינטנסיביים יותר מאשר במסגרות אמבולטוריות אחרות. מטופלים רבים מגיעים למסגרת זו לאחר אשפוז מלא כדי לאפשר מעבר קל יותר לשגרה בקהילה וכן ישנם מטופלים שזקוקים למסגרת זו כדי לקבל עזרה בתהליך שיקומי, הכוונה והכנה למסגרות שונות בקהילה. כמו כן המסגרת יכולה לתת מענה למטופלים שישנה שאלה לגבי האחבנה שלהם ויש צורך במעקב צמוד ואינטנסיבי יותר כדי לברר אותה וכן למטופלים עם בעיות עמידות לטיפול.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול