פבוקסיל - תופעות לוואי ומינון טיפולי

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

03/07/2016 | 15:06 | מאת: דני

שלום ד"ר ספקטור, היני סובל מדיכאון. התחלתי טיפול בפבוקסיל לפני כשבוע במינון של 50 מ"ג, לפני יומיים העלתי ל-75 מ"ג. יש שתי תופעות לוואי שהתחילו מאז העלאת המינון: תחושה של בחילה וקושי במתן שתן. האם התופעות הנ"ל אמורות לעבור עם הזמן? בנוסף, מה המינון לדיכאון בד"כ? תודה מראש

05/07/2016 | 20:58 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, המינון הטיפולי של התרופה הוא בין 100 ל-300 מ"ג ליום. בתחילת הטיפול עלולות להופיע תופעות לוואי כגון בחילות, אך לא הקשיים במתן שתן. כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל ולשקול יעוץ אורולוגי.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול