מטופל בפרוטין 20 mg

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

19/04/2016 | 18:11 | מאת: ירון

אחרי כחודש לא מרגיש שום שינוי... האם יש לחכות עוד זמן להשפעה או שניתן להסיק שתרופה זו אינה משפיעה עליי ?

23/04/2016 | 19:22 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום, פרוטין הוא כדור נוגד דיכאון וחרדה, אשר השפעתו ניתן להעריך כעבור כ-4-6 שבועות מתחילת הטיפול. במידה ולאחר תקופה זו קיים שיפור כלשהו, אפילו חלקי, מקובל להמשיך בטיפול ולעלות מינון מאחר בקיים סיכוי טוב שעם עליה במינון יחול שיפור נוסף. לעומת זאת, במידה וכעבור תקופה זו אין כלל שיפור, מומלץ להחליף את התכשיר בתכשיר נוגד דיכאון אחר.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול