אדרונקס גורם לעצירות

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

29/02/2016 | 16:00 | מאת: רעות

היי ניתן לי בתור התחלה אדרונקס במינון של חצי כדור עם עלייה עד לשתי כדורים, מלבד שזה היום הרביעי והכדור לא משפיע הוא גורם לי לעצירות קשה, אני לא נכנס כלל וכלל לשירותים, האם זה יחלוף או רק יתחזק? מה עושים במצב שכזה?

02/03/2016 | 20:55 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, מרבית תופעות לוואי שקשורות לכדורים נוגדי דיכאון, כולל אדרונקס, חולפות תוך שבוע-שבועיים ובדרך כלל לא דורשות טיפול מיוחד. לעומת זאת, השיפור בתסמינים הנפשיים צפוי רק כחודש- חודש וחצי לאחר תחילת הטיפול. בתקופה הראשונה שלאחר תחילת הטיפול רצוי להעזר בהרבה סבלנות ובמידת הצורך להעזר גם בכדור הרגעה. כמו כן, ניתן להתייעץ עם הרופא המטפל במקרים של תופעות חריגות.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול