שנה וחצי

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

17/11/2015 | 12:24 | מאת: אורן

היי בן 30 עם עודף משקל ומעשן סובל קרוב לשנתיים מראש כבד דופק מהיר והרגשה שאין כוח לכלום התרחקתי מחברים יושב כל היום בבית ובנוסף קושי בנשימה ולסיים משפט כאילו נגמר האוויר כאב בגב העליון מצד ימין שמשפיע על הכתף . גם אחרי כל סיגריה אני מרגיש לא טוב הראש ניהיה יותר כבד וקצת סחסחורת כמובן הייתי אצל רופא משפחה שעשתה לי בדיקות ואומרת לי שזה קשור לדיכאון וחרדה הבעיה שאני מרגיש את זה 24 שעות ביום ולא שזה בא לי פתאום האם זה באמת קשור לדיכאון וחרדה או שזה קשור למשהו אחר?

17/11/2015 | 21:14 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, אכן, תסמינים גופניים רבים אשר לא נמצאה עבורם סיבה גופנית, עלולים להיות ביטוי לבעיה רגשית כגון דיכאון וחרדה. בהרבה מקרים, טיפול בבעיה הרגשית עשוי להועיל ולשפר את המצב. מומלץ לפנות לאיש מקצוע, עדיף פסיכיאטר, כדי לאבחן את הבעיה ולהתאים טיפול.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול