ציפרלקס והשמנה

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

03/11/2015 | 20:52 | מאת: רונן

שלום רב, אני לוקח ציפרלקס כבר 3 שנים, עליתי מאז תחילת הטיפול 15 ק"ג, ההשמנה שלי כבר הפכה למאוד מטרידה עבורי, אני מרגיש אובד עצות כי אני מרגיש מאוד רעב עם הכדור ופשוט לא מסוגל לרדת במשקל. מה עליי לעשות במצב כזה? האם להפסיק את התרופה או שיש תרופה אחרת שיכולה לסייע בחרדות ולא תשמין אותי?

05/11/2015 | 14:03 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, קודם כל מומלץ ורצוי לעבור הערכה פסיכיאטרית כדי לבחון את מצבך כעת ולקבל מידע בנוגע לעבר. בהתאם לכך, אשפר יהיה להעריך האם יש אפשרות להפסיק את הטיפול (תוך כדי לקיחת סיכון להחמרה במצב) או לסירוגין, להמליץ על החלפת התכשיר לתכשיר אחר.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול