אבודה

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

07/05/2015 | 16:29 | מאת: ליהי

שלום ד"ר , אני נורא מיואשת.. בטיפול פסיכולוגי אבל מרגישה שגם הפסיכולוגית מיואשת ממני ואני כבר לא צעירה וכבר 20 שנה בטיפול (לא רק אצלה).. ובעברי דיכאון מג'ורי וניסיונות רבים לטפל תרופתית כשלו עקב תופעות לוואי קשות. עכשיו גם התגלתה לי מחלה בחומר הלבן שמלווה במיגרנות ובהפרעות תחושה. לא המשכתי בירור מתוך פחד אימים וידיעה שאין לזה תרופה ואין לי מקורות תמיכה - אני בודדה לחלוטין. וגם זה מוסיף לפחד לקחת תרופות לדיכאון (לא יודעת אם צריכה )או למיגרנות כי אולי זה גורם או מחמיר את הנזק בחומר הלבן... ואני ממש אובדת עצות ומרגישה מקרה אבוד כי במילכוד ואין לי למי לפנות.. מתביישת לחזור לפסיכיאטרית כי מרגישה שגם היא מיואשת ממני וממילא אני כבר בת כמעט 50 ואין מוטיבציה לטפל בי כמו במישהי בת 20 או פחות. ואולי עדיף היה שהייתי מקבלת דום לב ומתה במקום וזה היה שם סוף לסבל ולהשפלה שסופגת מול מטפלים. לא דימיינתי מעולם שכך ייראו חיי. ואין לי אומץ לפגוע בעצמי ואני עובדת ומתפקדת אבל אין לי כל כך חשק עוד להמשיך.. מצטערת שכתבתי כלכך הרבה ותודה

10/05/2015 | 08:57 | מאת: פרופ' לאון גרינהאוס

שלום. לדעתי את צריכה לפנות ליעוץ פסיכיאטרע, אפשר במיינד קליניק, ולקבל דיעה שנייה לגבי הטיפול התרופתי פרופ' לאון גרינהאוס מיינד קליניק צירפתי לך קישורים לסרטים מקצועיים שהכנתי כשרות לציבור http://expertv.co.il/videos/leon-grunhaus-panic-attack/ http://expertv.co.il/videos/leon-grunhaus-manic-depression/ http://expertv.co.il/videos/leon-grinhouse-depression/ אפשר גם באתרים שלי www.grunhaus.co.il www.mindclinic.co.il

10/05/2015 | 16:57 | מאת: ליהי

אבל לא התייחסת דוקטור ,לקשר בין תרופות להפרעה בחומר הלבן. אני מרגישה במלכוד כי מפחדת מהחמרה. אתה יודע אם יש קשר? תודה

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול