ק.

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

11/02/2015 | 07:25 | מאת: אייל

ברקע סכיזופרניה ואוסידי עמיד.. לבנתיים . כמובן מטופל בתרופות .. רציתי לשאול : מה היא האפשרות או מה לעשות לשפר את הריכוז והקשב שלי ? לדעתי איני כ"כ מרוכז ומתעייף מהר מאוד להקשיב ולתפקד . ישנו טיפול למצב זה ? אשמח לתשובה . תודה רבה ויום טוב לכולנו .. בבבבבבבבביייייייי

13/02/2015 | 12:22 | מאת: ד"ר אירנה נתנאל

שלום לך, לדעתי, טיפול חדשני בטכנולוגיה של נוירופידבק מאוד יכול לעזור לך לשפר גם את הריכוז וגם את ההפרעות שברקע. מצרפת לך מאמר טרי בנושא שכתבתי רק לפני מספר ימים: http://www.doctors.co.il/ar/18061 אשמח לענות על שאלות נוספות, ד"ר אירנה נתנאל פסיכותרפיסטית CBT מטפלת בביופידבק ונוירופידבק "מיינד קליניק" מרכז לטיפולים מתקדמים שד' דוד המלך 1 תל אביב 03-6962733

15/02/2015 | 00:21 | מאת: פרופ' לאון גרינהאוס

שלום. עליך לפנות לרופא המטפל. לפעמים תרופות גורמות להפרעות בריכוז. גם המצב הקליני יכול לגרום להפרעות בריכוז. עבודה עצמית עם תרגילי רוכוז יכול לסייע פרופ' לאון גרינהאוס מיינד קליניק

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול