פלוטין

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

04/05/2013 | 18:43 | מאת: דני

שלום רב בארבעת החודשים האחרונים סבלתי מדיכאון והיה לי פחד מהמוות נגשתי לרופא שלי והוא נתן לי פלוטין 20 מג כדור אחד ביום למשך חודש עברו רק 13 ימים מאז אני נוטל אותם אבל לאחרונה התחלתי לפתח הרבה תחושות של דזה וו כל דבר שקורה איתי אני משכנע את עצמי שזה דזה וו הייתכן שזה אחד מתופעות הלוואי של התרופה ?

06/05/2013 | 22:42 | מאת: פרופ' לאון גרינהאוס

שלום. לא יודע למה הכוונה לדה ג'וו אבל ברור שדבר שלא היה קיים לפני מתן תרופה ומופיע עם לקיחת התרופה יכול להיות קשור לחומר החיצוני שהחל לזרום בגוף. יש להתייעץ עם הרופא המטפל. פרופ לאון גרינהאוס מיינד קליניק mindclinictlv.co.il 036962733 036962745

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול