וולבוטרין + SNRI
דיון מתוך פורום דיכאון - אבחון וטיפול
שלום! אודה מאוד לתשובתך! 3 תרופות ssri לא עזרו לדיכאון ותופעות לוואי היו בלתי נסבלות. אדרונקס 8 מ"ג עוזרת מאוד לשליטה בבולמוסים (אני סובלת גם מבולמוסים ומעודף משקל) ולכן הובילה לירידה במשקל, אך לא משפרת את מצב הרוח. ביקשתי מהרופא להישאר עם האדרונקס למטרה זו למרות שמצב הרוח לא השתפר. 1. האם יש טעם או בעיה לנסות לשלב וולבוטרין עם אדרונקס כדי לשפר את מצב הרוח? 2. מה בדבר העלאת מינון אדרונקס ל 12 מ"ג? יעזור? בתודה מראש!
שלום. לשתי השאלות התשובה הינה חיובית! פרופ לאון גרינהאוס מיינד קליניק www.mindclinictlv.co.il 036962733 036962745
תודה על תשובתך! ברשותך עוד 2 דברים קטנים: 1. למרות הפסקת הלוסטראל התקפי הרעב טרם חלפו. לקחתי לוסטראל רק שבוע ותופעות הלוואי הקשות היו מהיום הראשון. מתי אפשר לצפות להפסקת תופעות הלוואי (כמו רעב) אחרי הפסקת לוסטראל? 2. מה היית ממליץ קודם - להעלות מינון אדרונקס ל 12 מ"ג או השילוב של 8 מ"ג עם וולבוטרין? תודה!!
שלום. בדרך כלל תופעות לוואי חולפות תוך 7-10 ימים מהפסקת התרופה. לגבי מה כדי לך לעשות זו שאלה אישית לרופא המטפל. פרופ לאון גרינהאוס מיינד קליניק www.mindclinictlv.co.il 036962733 036962745
ד"ר גרנהאוס תודה על תשובתך! אני ממש מבקשת את עזרתך - אני סובלת מתופעות הלוואי של רעב (רעב מסוג שהרגשתי רק תחת הלוסטראל!)אפילו שבוע אחרי שהפסקתי את התרופה ואפילו כשלקחתי אותה רק שבוע! במילים אחרות - האם זה הגיוני שאני חשה את התקפי הרעב הללו אפילו שבוע אחרי שהפסקתי ולקחתי לוסטראל רק שבוע? תודה!!!!