דיכאון

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

12/12/2008 | 16:20 | מאת: דור

שלום , אני בדכאון קל או אולי תגובה דכאונית למחלת עור שיש לי אני לא יודע בדיוק לאבחן.. מי יכול לאבחן את זה, האם פסיכולוג הוא הכתובת המתאימה? אני לא חושב שאני במצב חמור, אני צריך רק לקבל קצת כלים כדי לצאת מזה. למי כדאי לפנות? תודה.

14/12/2008 | 18:57 | מאת: ד"ר אירנה נתנאל

דור שלום, טיפול תרופתי משולב עם תרפיה התנהגותית - קוגניטיבית מאוד יכול לעזור לך להתמודד עם מצבך. אתה יכול לפנות לרופא משפחה כדי לקבל תרופות אנטי דיכאוניות, לפנות לפסיכיאטר של הקופה או לפסיכיאטר פרטי שמתמחה גם בטיפול CBT (תרפיה התנהגותית - קוגניטיבית) או לרופא משפחה / פסיכיאטר לחוד ומטפל CBT בנפרד. CBT הינו טיפול ממוקד, קצר ומאוד יעיל. אשמח לענות על שאלות נוספות, בברכה,

22/12/2008 | 14:55 | מאת: אפרת

ברשותך האם אנשים מבריאים עם הטיפול שהצעת או שהם רק מרגישים הטבה. עלי לציין שאני משתמשת בציפרלקס ולמרות הכל אני עדיין בדיכאון וכל פעם שזה מחמיר הרופאה ממליצה להגדיל מינון. הלואי ואני אמצא טיפול שיכול לרפא אותי מהדכאון ומהטלות בציפרלקס שפשוט מרדים אותי ולא יותר.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול