כדור נגד דיכאון לוסטרל

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

30/09/2020 | 22:39 | מאת: אלכס

שלום דר אירנה , אני לוקח שנה 50 מג לוסטרל,אני במעקב רפואי אצל רופאת המשפחה. בעקבות כול המצב עם הקורונה..אני מרגיש שאני שוב נהייה מדוכדך וחרדות..ואני לא ניפגש עם הרופא משפחה בגלל חשש מהקורונה..רציתי לשאול אם אפשר לעלות למינון של 100 מג ??

16/10/2020 | 12:47 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום, אין לבצע שינויים בטיפול ללא התייעצות עם הרופא. בדרך כלל העליה במינון של נוגד דיכאון יעילה רק במקרים בהם יש שיפור כלשהו עם המינון הנמוך, אחרת מומלץ לעבור לנוגד דיכאון אחר.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול