דיכאון. חרדות. פחדים

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

24/08/2020 | 14:59 | מאת: ששון

אני סובל 8 שנים מחרדות ודיכאון. בשלוש שנים האחרונות אני לוקח וולבוטרין 300 מ״ג. ויפאקס 225 מ״ג וסטינולקס כל לילה ( כדור שינה ) בחצי שנה האחרונה זה פגע לי בחיי המין. הכוונה לא רק שירד החשק זה פגע בזיקפה. למה זה ניהיה ? ומה אפשר לעשות לזה ?

24/08/2020 | 15:05 | מאת: ששון

האמת שיש חשק למין. אבל לא כמו שהיה בעבר. רק פגע בזיקפה. מה אפשר לעשות ?

29/08/2020 | 13:25 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום רב, בדרך כלל הפגיעה בתפקוד המיני בעקבות הטיפול בנוגדי דיכאון מופיעה עם התחילת הטיפול ולא לאחר תקופה ממושכת של טיפול. יש לבחון סיבות אחרות לתופעה ולהתייעץ עם מומחה לאורולוגיה.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול