גמילה מקלונקס בעקבות החרפת דכאון

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

01/08/2020 | 18:04 | מאת: נורית

שלום, בחודש האחרון בעקבות סיבות שונות התחלתי להשתמש בקלונקס באופן קבוע ולא כsos כפי שהומלץ לי. המינון עלה בהדרגה עד ל12 ביום (0.5 מג). הייתי במיון השבוע והומלץ על ירידה של 2 כדורים בכל שלושה ימים. שאלתי היא האם כך באמת מומלץ? וביום שאני לא מרגישה צורך לקחת את הקלונקס לקחת בכל זאת? ומהם תופעות הלוואי של הגמילה? יש לי תור לפסיכיאטרית בעוד שבועיים אבל בנתיים אין לי את מי לשאול.

09/08/2020 | 19:34 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום רב, אכן, יש לפעול בהתאם להמלצות שניתנו במיון בהתאם להתרשמות של הרופא ממצבך בבדיקה. חשוב להמשיך במעקב פסיכיאטרי מאחר ונראה כי מצבך ככל הנראה אינו מאוזן ויש צורך לבחון התערבות טיפולית.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול