התייעצות לגבי לחצים....

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

14/06/2020 | 10:37 | מאת: ס

שלום בחצי שנה האחרונה אני חווה כאבים בכתף(דלקת-כתף קפואה), הדבר הכניס אותי לחרדות/סטרסים בגלל שהפכתי להיות מוגבלת בתנועותיי, בלילה אני כמעט ולא נרדמת מהכאבים, לא מעוניינת בכדורים להקלה בכדי לא להתמכר. בנוסף אחת לשבוע - שבועיים, יש לי לחץ לא חזק מידי באיזור הרקה הימנית, ומאחורי האוזן הימנית היכן שיש עצם ובגולגולת למטה לא רחוק מהאוזן הימנית, זה כבר שלושה חודשים, הייתי אצל רופא פה ולסת והוא לא זיהה בעיה כלשהי כמו TMJ, גם לא חשב לעשות צילום פנורמי. הלחצים האלה מגיעים יום אחד אחרי שאני בסטרס ממשי מהכתף הכואבת וממאמרים שאני קוראת על הבעיה בכתף שגם זה גורם לי לפחדים ממשיים והנבירה בזה והסקרנות רק גורעות את המצב אבל אני עושה זאת משום שאני רוצה לדעת מה עוד אפשרי לעשות(כבר לקחתי כדורים נוגדי דלקות וזריקה) האם הלחצים שאני חווה אחת לשבוע שבועיים לחצי שעה - שעה באיזורים של הרקה הימנית והעצם מאחורי האוזן הימנית והגולגולת בצד הימני יכולים לנבוע מחרדות/סטרסים? והאם צריך לעשות סיטי מוח?

15/06/2020 | 19:49 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום , חרדה עלולה לחדד את החושים ולהעצים חווית הכאב. כשבעיה גופנית מלווה בחרדה, הטיפול בחרדה עשוי לסייע בהתמודדות ולהפחית רמת הסבל. כדאי לפנות לבדיקה והתייעצות למומחה ובמידת הצורך להתחיל את הטיפול המתאים.

16/06/2020 | 08:03 | מאת: ס

כלומר יש לי בעיה גופנית? אין לי כאב רק לחץ. אני אנסה לשאול שוב, האם חרדה יכולה לגרום ללחץ באיזור הרקה ובאיזור של העצם מאחורי האוזן ובגולגולת למטה ?

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול