הורדת מינון של ויפקס

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

29/03/2020 | 11:42 | מאת: טליה

שלום רב, במשך שנה לקחתי ויפקאס 150 מ"ג. כעת אני לוקחת 75 מ"ג. אני עדיין ממשיכה להזיע בלילות. השאלה למה אני ממשיכה להזיע? זה עדיין בגלל הכדורים או בגלל שאני לוקחת מס' של תוספי תזונה או בגלל בעיה הורמונלית? תודה

19/04/2020 | 15:17 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום, לצערי לא אוכל לקבוע מהי הסיבה להזעת יתר מאחר וקיימות מספר אפשרויות. סביר להניח שאם התופעה החלה עם תחילת הטיפול בויפאקס היא עלולה להיות אחת מתופעות הלוואי של התכשיר, אך כמובן יתכנו גם סיבות נוספות וכדי לברר זאת יש לפנות לרופא המטפל לצורך בירור.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול