מבקש עזרה לטיפול אחרי ניסיון של מסר תרופות

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

22/12/2019 | 09:32 | מאת: אבף

שלום ד ר אירנה לקחתי בעבר ציפרלקס לתקופה של שנים בפעם האחרונה שקרסתי הכדור הפסיק להשפיע,נסיונות עם סימבלטה,ציפרמיל,סרוקסט,ברינטליקס לא החזיקו יותר משבועיים שלושה,היום אני עם וולבטרין הייתה השפעה מצויינת למשך כ-3 חודשיים ועכשיו שוב חזרה הנפילה החרדות שוב מציפות ואני לא יכול לתפקד כמעט,בבקשה מה לדעתך אני יכול לעשות כבר חשבתי על הקסדה של בריינסווי,טיפול בחשמל שום כדור לא מחזיק אותי בבקשה אם תוכל לעזור לי? תודה אסף

25/12/2019 | 08:46 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום, במצב שאתה מתאר, חשוב קודם כל לעשות הערכה מחודשת : לאפיין טוב יותר את התסמינים, הטריגרים שמשפיעים ותורמים להחמרה, מידת התגובה שלך לתרופות שקיבלת ועוד. אין אפשרות לבצע זאת במסגרת הפורום ולתת לך המלצות ספציפיות ללא בדיקה והערכה פרטנית. רק אציין , שבמידה והטיפול התרופתי (ביולוגי) לא מביא לשיפור הרצוי, מאוד חשוב לנסות להעזר בפסיכותרפיה , במיוחד CBT שעשוי להיות מאוד יעיל בהתמודדות עם החרדה.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול