חרדה דכאון חשק מיני אנטי חברתי

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

17/11/2019 | 21:35 | מאת: מרדכי

שלום. זה כבר 10 שנים שאני מטופל בציפרלקס/אסטו 20 מ"ג לפני כשנה הורדתי על דעת עצמי ל 10 מ"ג ולא ראיתי שום שינוי , החשק המיני לא חזר אליי אני לא מסוגל להגיע לשופכה בתוך הנרתיק אלה אם כן אני מאונן וגם זה קשה מאוד. איך נפטרים מהציפרלקס לחלוטין ? תודה

26/11/2019 | 15:16 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום רב, הפסקת הטיפול בתכשירים נוגדי דיכאון כגון ציפרלקס אמורה להתבצע תוך כדי מעקב של הרופא המטפל, עדיף פסיכיאטר, מאחר ועלולה להיות מלווה בשינויים במצב הנפשי . בדרך כלל מומלץ כי תתבצע בקצב מאוד איטי על פני מספר חודשים.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול