דיכאון חוזר עם כדורים

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

01/10/2019 | 13:40 | מאת: ב.ר

לפני 7 שנים היה לי דיכאון קשה לאחר כ-חצי שנה עם 300 מ"ג זה עבר המשכתי לקחת אתה הכדורים לפני חודש נראה שחזר שוב מה המשמעות של הכדורים במקרה זה האם זה אומר שלא עוזרים . האם יש מצב שזה יקצר את תקופת ההחלמה .האם צריך להחליף ?

24/10/2019 | 09:36 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום, מאחר ולא ברור מהודעתך איזו תרופה אתה נוטל, לא ניתן להגיד האם יש אפשרות לעליה במינון - הצד המקובל במקרים של החמרה בדיכאון עם הטיפול התרופתי שעזר בעבר. גם האפשרות של החלפת התכשיר יכולה להיות סבירה. כך או כך, בראש ובראשונה חשוב לעבור הערכה מקיפה ע"י הפסיכיאטר המטפל כדי לברר מהן הסיבות האפשריות להחמרה ובהתאם לכך לקבל החלטה בנוגע לשינויים בטיפול.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול