תחושה של חוסר אנרגיה קיצוני לביצוע פעולות יומיומיות

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

25/09/2019 | 17:13 | מאת: שנידקל89

שלום רב, לאחרונה אני סובלת מתסמינים שמאוד מדאיגים אותי ואני לא יודעת מה קורה לי. יש לי חוסר אנרגיה מאוד גדול. זה מאוד מטריד כי אני חשה שפשוט אין לי כח, טיפת אנרגיה, לבצע פעילויות פשוטות כמו להתלבש, להכין לעצמי לאכול, לסדר ולנקות, להחליף מצעים, לעשות כביסה, להרים שקיות סופר, לעלות ולרדת מדרגות, לסדר את הבית, לפנות כלים לכיור, לשטוף כלים ועוד. אני מרכישה ממש מרוקנת מאנרגיה כשאני צריכה לבמע את הפעילויות הפשוטות האלה אני מרגישה פשוט חוסר מסוגלות בגלל חוסר האנרגיה. אני מבקשת לדעת מה קורה לי, מה הבעיה הרפואית שלי!

24/10/2019 | 09:33 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום, אכן, קודם כל חשוב לבדוק את מצבך הבריאותי : לעבור הערכה ע"י רופא משפחה, לעשות בדיקות דם ובמידת הצורך גם בדיקות נוספות.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול