אבילפיי - בעיית אכילה כפייתית

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

17/08/2019 | 12:00 | מאת: דני

ד"ר שלום סובל מחרדה ודיכאון. נוטל סרוקסט 20 מ"ג , וולבוטרין 150 מ"ג , אביליפיי 2.5 מ"ג הבעיה היא שמצד אחד האביליפיי עוזר לי מאד נגד החרדה אבל מצד שני גורם לקושי בשליטה על מה שאני אוכל - אני מוצא את עצמי אוכל המון. השאלה היא האם 1 ורבע מ"ג גם יכולים לעזור לי - ולסייע בהפחתת תופעת הלוואי הזו. תודה

25/08/2019 | 18:25 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום , לא סביר כי מדובר בתופעת לוואי של אביליפיי, אלא קרוב לודאי של סרוקסט. כדאי להתייעץ עם הפסיכיאטר המטפל בנוגע לשינויים אפשריים.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול