תסמיני גמילה מציפרלקס - בירור

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

04/06/2019 | 00:08 | מאת: רותם ג.

היי, לקחתי ציפרלקס 10 מג כחודשיים וחצי.. היו לי תסמינים בהתחלה של עייפות נוראית ויובש בפה. לקחתי כי היו לי קצת חרדות (לא משהו שפגם משמעותית ביומיום אבל לא נעים כל כך..). לא הרגשתי שהכדור עוזר מי יודע מה והחלטתי להפסיק.. הפתחתי ליום כן יום לא (3 ימים לקחתי ו3 לא) ולפני 5 ימים הורדתי ליומיים לא ויום כן.. והתחילו לי סחרחורות יומיים ועברו, קצת עייפות ומדי פעם בחילה עדינה. אתמול היום יש קצת כאב ראש. האם התופעות נורמליות או שזה מסוכן? מתי זה צפוי לעבור? תודה רבה!

09/06/2019 | 10:36 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום רב, הפסקת הטיפול בציפרלקס ונוגדי דיכאון אחרים עלולה להיות מלווה בתופעות לוואי כגון אלו שתיארת. התופעות אינן מסוכנות ולרוב חולפות תוך מספר ימים בודדים. במידה והתופעות ממשיכות לאורך זמן, כדאי לפנות לרופא משפחה כדי לודא שלא מדובר בבעיה רפואית אחרת.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול