נמאס לי מהכל ומהחיים

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

18/05/2019 | 17:18 | מאת: דניאל

מה עושים שנימאס מהחיים אבל באמת נימאס עברנו הכל מהכל

26/05/2019 | 15:25 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום רב, אני מאמינה שהפניה מגיעה מתוך מצב של מצוקה קיצונית שצובעת את החוויה בשחור ולא נותנת לראות את האפשרות של ריפוי או שיפור. לצערי במסגרת הפורום ועם כל כך מעט פרטים, לא ניתן לתת המלצה או יעוץ ספציפי. חשוב לפנות להערכה של איש מקצוע כדי לנסות להעריך את המצב בצורה מקיפה ולגבש תוכנית התערבות וטיפול.

27/05/2019 | 20:06 | מאת: דניאל

שלום רצית קצת פרטים אני חולה אי ספיקת לב 23% בשנתיים האחרונות הייתי בשיקום בלוינשטיין 8 חודשים בגלל פציעה וניתוחים ברגל ובגב ומאז עוד יותר ניצאס לי המצב אני לא מצליח להתאושש מהניתוח הכאב מטריף את דעתי הפכתי להיות מסוגר ומתפרץ על כל דבר אפילו אלים במקרים מסויימים אני יותר לא רוצה לסבול ולא לגרום סבל לאחרים הפנמתי את זה שאני סובל ברמות הכי קשות וגורם לאחרים לסבול ואני לא רוצה את זה יותר אני כבר לא פוחד ללכת

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול