אבחון-אובייקטיביות,דיוק+הערכת נכות/יכולות

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

29/01/2019 | 18:44 | מאת: ש.מ.ל

כיצד ניתן להגיע להערכה הכי מדוייקת שניתן (אישיות/חרדות OCD)- 1.מי מבצע וכיצד?,מה נדרש לזה? עלות? 2.מי מסוגל לדעת/לנבא=להעריך מהי הבעייה ומה משמעותה מבחינת ביטוח לאומי (נכות ומסוגלות), האם נדרש שיקום ומה הטיפול המתאים לשיקום? אבחון-אובייקטיביות,דיוק+הערכת נכות/יכולות

03/02/2019 | 14:04 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום רב, האבחון והכוונה טיפולית (כולל הפניות למסגרות שיקום/ביטוח לאומי) מתבצעים במסגרת בדיקה פסיכיאטרית ומעקב פסיכיאטרי. ניתן לפנות לבדיקה כזאת במסגרת קופ"ח או מרפאה ציבורית לבריאות הנפש (ללא תשלום) או במסגרת פרטיות (העלות משתנה בהתאם למסגרת).

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול