התרופה סרדולקט ...........................

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

19/08/2018 | 06:54 | מאת: דודו

האם סרדולקט היא תרופה בטוחה ? למה לא משתמשים בה הרבה ? למה לא משתמשים בה בארה"ב ? האם היא נשבת אטיפית ? אחרי כמה זמן מרגישים את ההשפעה החיובית של סרדולקט 8 מ"ג ? האם היא נחשבת אנטיפסיכוטית יעילה בעלת יעילות מוכחת ? מה ידוע על התרופה סרדולקט גם בהשוואה לתרופות אחרות מאותה קבוצה ? האם יש לה אפקט מיידי מרגיע ? האם היא בטוחה ? באיזה שעה משעות היום מומלץ ליטול אותה ? האם היא משמינה ? האם היא גורמת לאקתיזיה ? האם אפשר לעשות איתה אוגמנטציה לטיפול בחרדה ודיכאון ? מהו טווח המינונים שלה ?

19/08/2018 | 17:24 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, מדובר בתרופה שמיועדת לטיפול בסכיזופרניה ומצבים פסיכוטיים ולא לדיכאון והפרעות חרדה. מומלץ לפנות עם השאלות הספציפיות לגבי התרופה לפורום המתאים.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול