דיכאון עמיד שאינו נגמר

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

05/08/2018 | 10:21 | מאת: שירה

היי אני סובלת מדיכאון עמיד כבר למעלה מ10 שנים, כולל כמה אישפוזים. התורופות גורמות לתופעות לוואי קשות איזה טיפול נוסף יש?

09/08/2018 | 09:44 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, במקרים של עמידות המחלה לתרופות, במקרים מסויימים ניתן לפנות לטיפולים הלא תרופתיים כגון טיפול בנזעי חשמל (כשמדובר בדיכאון קשה) או לסירוגין לטיפול בתהודה מגנטית (TMS). יש להדגיש כי במקרה של דיכאון עמיד יש משמעות רבה לתהליך השיקומי, ניסיון של חזרה לתפקוד מלא יותר על אף התסמינים וכמובן לטיפול פסיכולוגי תומך.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול