דיכאון בגיל המעבר מה עושים

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

05/08/2018 | 08:51 | מאת: דנה

אני בת 50 מאז שהופסק לי המחזור אני סובלת מדיכאון בגיל המעבר הזעות ודפיקות לב חרדתיות שבנוסף יש לי אבא שמאוד חולה והוא במצב מאוד גרוע יש לו דמנציה אשמח לדעת חוץ מטיפולים תרופתיים כי אני לוקחת תרופות נגד דיכאון למרות שלא ממש עוזר מה יכול להקל עלי באופן עצמאי ביום יום כדי שאוכל להרגיש יותר טוב באופן טבעי אני לא עובדת כרגע שזה גם משפיע והייתי שמחה לדעת איך לשפר לעצמי את המצב רוח באופן עצמאי בנוסף לטיפול שאני מקבלת אני ממש מודה לך מקרב לב יום נפלא ושבוע מקסים

09/08/2018 | 09:41 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, ניתן להיעזר בטיפול פסיכולוגי . בנוסף לכך, מאוד חשוב לנסות כמה שניתן להעשיר את היום יום שלך בפעילויות הפנאי ופעילות גופנית, לנסות למצוא או ליצור לעצמך תחום עניין חדש, מסגרת חדשה, לחדש קשרים עם חברים או לחפש קשרים חדשים.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול