טיפול לבולימיה - פריזמה בשילוב ברינטליקס

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

30/05/2018 | 10:27 | מאת: בולמי

שלום רב ד"ר ,מ"ס שנים מטופל בפריזמה 60 מ"ג עקב בולימיה והתקפים חוזרים + מצב דכאוני , לאחרונה כבר מעל שנה האפקט של הפריזמה ירד וחזרו התקפים בולמיים + דכאון..בהמלצת הפסיכיאטרית נוסף טיפול של 10 מ"ג ברינטליקס שכעבור חודש וחצי באמת שעשה פלאים ואני מרגיש מצויין מבחינת מצב הרוח..השאלה שלי היא אם במצב דברים זה לא כדאי להתחיל להפחית במינון הפריזמה ולהתמקד רק בברינטליקס ? או שיש משמעות בשילוב של פריזמה וברינטליקס שנותן את התוצאה הטובה ? בברכה ותודה מראש

05/06/2018 | 12:14 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, ההחלטה בנוגע לשילוב התכשירים והמינונים הספציפיים אמורה להתבסס הן על המצב הנפשי הנוכחי והן על ההכרות עם התסמינים שחווית בעבר ולכן יכולה להתקבל ע"י הרופא שמכיר אותך. אין תשובה כללית בנושא. חשוב לציין כי באופן כללי הטיפול היעיל בהפרעת אכילה אמור לכלול טיפול רב מקצועי, כולל הטיפול הפסיכולוגי ומעקב תזונתי.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול