ציפרלקס והפרעה לתפקוד המיני

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

12/04/2018 | 08:19 | מאת: שאול

אני נוטל ציפרלקס מזה כשנה. אני חווה שפיכה מאוחרת. אני מבין שניתן לקחת תרופה נוספת כדי לטפל בעניין או שניתן להחליף לתרופה שונה מאותה משפחה. אשמח להכוונה.

27/04/2018 | 19:00 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, אכן, במידה ומדובר בתופעות לוואי של התכשיר נוגד דיכאון, שתי התרופות שלפעמים יכולות לסייע הן wellbutrin ו-remeron. התרופות עשויות לשפר תפקוד המיני אך לא אצל כל המטופלים. האפשרות אחרת היא להחליף תכשיר נוגד דיכאון בתכשיר אחר מאותה הקבוצה או מקבוצה אחרת. כדי לקבל את ההחלטה, חשוב להתייעץ עם הרופא המטפל כדי לבחור באופציה המתאימה לך באופן ספציפי.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול