דכדוך קל בחגים פתרון לכאב הזה

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

03/04/2018 | 17:46 | מאת: שרי

ברצוני לדעת במה אני יכולה לפתור חוץ מתרופות פסיכיאטריות דכדוך קל זה קורה לי בחגים במיוחד תחושת מועקה בחזה חוסר חשק לעשייה אפילו אשמח לדעת דרך פסיכולוגיה חיובית עם אני יכולה להיכנס לאתר פסיכולוגיה חיובית אולי את מכירה או ספרים אשמח לדעת תודה

20/04/2018 | 16:48 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, טיפול פסיכולוגי ללא ספק יכול לתת מענה לבעיה. מומלץ לפנות ליעוץ אישי, כדי לנסות לברר את הסיבות הספציפיות שיש לך לתסמינים המתוארים. הספר המומלץ הוא מהתחום של טיפול קוגניטיבי הנהגותי: בוחרים להרגיש טוב של דיוויד בורנס.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול