בכי בלתי נשלט תחושה של בדידות

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

14/03/2018 | 19:54 | מאת: אור

קיבלתי תקופה ארוכה פריזמה ובעיקבות מיאסטניה גרביס עברתי לויאפקס בשחרור מושהה 150 לאחרונה כאבים בשרירי הירכיים עםמלווה בנוקשות הזעה מרובה אי שקט גופני ומכיון שאני נוטלת קומדין הופסק הטיפול ועברתי לרמוטיב 500 בהדרגה כבר יומיים הרגשה נפשית קשה בכי תמרורים תחושת בדידות חוסר תכלית מוכר לי מתחילת המחלה אין תור קרוב לפסיכיאטר מה לעשות

17/03/2018 | 19:56 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, מעבר מתכשיר תרופתי אחד לאחר לעיתים כרוך בהחמרה זמנית במצב הנפשי, במיוחדת בשבועות הראשונים לאחר התחלת הטיפול בתרופה החדשה. במידה ותוך 4-6 שבועות לא יחול שיפור כלשהו במצב, יש לשקול החלפת התכשיר.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול